FOTO Sute de sportivi au participat la crosul Be Active Cumpăna

Cros la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

În comuna Cumpăna, ultima duminică a lunii septembrie s-a încheiat într-o notă sportivă, sportul fiind un mod de viață în localitatea noastră. Sportivi de toate vârstele s-au adunat în această seară la start-ul Crosului Be Active Cumpăna.

Parte a activităților derulate în cadrul Săptămânii Europene a Sportului – Ediția 2023, evenimentul a fost organizat de către Agenția Națională pentru Sport prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Primăria și Consiliul Local Cumpăna și Club Sportiv Victoria Cumpăna.

La 20:30, Startul a fost dat de multiplul campion mondial Ilie Floroiu , cei peste 350 de sportivi cumpăneni pornind în cursă, mânați de dorința victoriei, întrecându-se amical către linia de finish.

În aplauzele tuturor, ajunși primii la finish-ul trasat pe pista Complexului Sportiv “Centenar 2018” din comuna Cumpăna, câștigătorii cursei au fost desemnați:

Locul 1: Toroanca Damian Luiza

Locul 2: Leontescu Vlăduț

Locul 3: Șerban Patrick Andrei

Aceștia au primit premii speciale din partea sponsorilor și organizatorilor, iar primii 300 de participanți au primit tricouri care să le amintească zilnic să fie activi și să iubească sportul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*