Au fost reluate lucrările la fundația blocurilor ANL III din Cumpăna

Continuă lucrările la blocurile ANL din Cumpăna. FOTO Cumpăna News

Au fost reluate lucrările la fundația blocurilor ANL III din Cumpăna, lucrare întreruptă ca urmare a refacerii studiului geotehnic.

Locuințele pentru tineri destinate închirierii au un regim P+3E+M – 64 UL (4 tronsoane) și se află pe strada Vasile Pârvan, nr.1E, comuna Cumpăna – etapa a II A.

Programul de construcții de locuințe pentru tineri destinate inchirierii este derulat prin Agenția Națională pentru Locuințe București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*