Prima ședință de lucru la sediul Primăriei Cumpăna pentru obiectivul “Nod rutier Cumpăna A4 – DN39E”

Ședință de lucru la sediul Primăriei Cumpăna pentru obiectivul “Nod rutier Cumpăna A4 – DN39E” FOTO Primăria Cumpăna

La sediul Primăriei Cumpăna a avut loc pe data de 10 noiembrie, prima şedinţa de lucru pentru obiectivul de investiții “Nod rutier Cumpăna A4 (km16+700) – DN39E”.

Echipa de proiectanți ai SC Search Corporation SRL însoțiți de specialiști ai SC Consitrans SRL care vor analiza traficul rutier din comuna Cumpăna, au studiat posibilitățile cele mai avantajoase pentru construirea acestui obiectiv de investiții.

Aceștia împreună cu reprezentanții UAT Cumpăna s-au deplasat în teren, de-a lungul autostrăzii A4, precum și în zonele posibile ce pot asigura conexiunea optimă, cu afectarea minimă a terenurilor UAT Cumpăna.

Prima ședință de lucru s-a concretizat prin propunerea a două variante ce vor fi înaintate finanțatorului proiectului Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Termenul de execuție al ”SF + PT pentru Nod Rutier Cumpăna A4 – DN39E” este de 8 (opt) luni de la data semnării contractului, 22.09.2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*