Lucrările la interiorul grădiniței din Parcul Verde au fost finalizate

Grădinița din Parcul Verde din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Lucrările la interiorul grădiniței din Parcul Verde au fost finalizate, iar în prezent este vopsit exteriorul clădirii.

“Lucrările la interiorul grădiniței cu program prelungit “Paradisul copiilor”din zona Parcul Verde au fost finalizate, urmează curățenia generală. Se vopsește exteriorul clădirii și se plantează gazon în curtea interioară”, a transmis Primăria Cumpăna.

De asemenea, în această perioadă continuă lucrările pentru reabilitarea și extinderea Grădiniței Sfânta Maria. Astfel, se lucrează la instalația electrică, împământare și zidărie exteriorioară.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*