Mariana Gâju spune că lucrările la malul surpat al canalului vor continua în ritm alert

Malul surpat al Canalului Dunăre - Marea Neagră de la Cumpăna FOTO Primăria Cumpăna

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, spune că lucrările la malul surpat al canalului vor continua într-un ritm alerg.

Mariana Gâju a stat de vorbă la sfârșitul acestei săptămâni cu locuitorii carestau în zona malului surpat al Canalului Dunăre – Marea Neagră.

“Seara trecută, m-am întâlnit cu locuitorii din zona malului stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră, pentru a le răspunde la întrebări, la temeri și preocupări legate de siguranța lor, a caselor lor și a viitorului lor. Împreună cu reprezentanții constructorului, ingineri și proiectanți, le-am transmis cumpănenilor exact care este stadiul lucrărilor la malul surpat al canalului, ce urmează și, cel mai important, că lucrările vor continua în ritm alert”, a transmis Mariana Gâju pe pagina sa de Facebook.

Ea a precizat că pe măsură ce lucrările vor avansa va avea noi întâlniri cu oamenii pentru a le prezenta evoluția acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*