Primarul din Cumpăna a cerut alocarea unor noi fonduri pentru consolidarea malului. Mariana Gâju: “Nu mă voi lăsa până când situația în zonă nu va fi remediată complet, iar oamenii nu vor fi în siguranță”

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat că a cerut autorităților alocarea de noi fonduri pentru continuarea lucrărilor de consolidare a malului.

“Evoluția lucrărilor de consolidare a malului stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră este un subiect de interes pentru toți locuitorii comunei noastre. De aceea, vin cu noutăți și vă anunț că am solicitat necontenit instituțiilor abilitate, ministerelor, Guvernului, etc, sprijinul și alocarea de urgență a unor noi fonduri pentru continuarea lucrărilor de consolidare a malului”, a postat Mariana Gâju, marți, pe pagina sa de Facebook.

Primarul din Cumpăna a menționat că nu se va lăsa până când situația în zonă nu se va rezolva.

“Nu mă voi lăsa până când situația în zonă nu va fi remediată complet, iar oamenii nu vor fi în siguranță. Siguranța locuitorilor este prioritară! Țin să mulțumesc tuturor celor care și-au arătat interesul și sprijinul pentru soluționarea cât mai rapidă a acestei situații de grea încercare”, a mai transmis Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*