Primarul din Cumpăna a cerut alocarea unor noi fonduri pentru consolidarea malului. Mariana Gâju: “Nu mă voi lăsa până când situația în zonă nu va fi remediată complet, iar oamenii nu vor fi în siguranță”

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat că a cerut autorităților alocarea de noi fonduri pentru continuarea lucrărilor de consolidare a malului.

“Evoluția lucrărilor de consolidare a malului stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră este un subiect de interes pentru toți locuitorii comunei noastre. De aceea, vin cu noutăți și vă anunț că am solicitat necontenit instituțiilor abilitate, ministerelor, Guvernului, etc, sprijinul și alocarea de urgență a unor noi fonduri pentru continuarea lucrărilor de consolidare a malului”, a postat Mariana Gâju, marți, pe pagina sa de Facebook.

Primarul din Cumpăna a menționat că nu se va lăsa până când situația în zonă nu se va rezolva.

“Nu mă voi lăsa până când situația în zonă nu va fi remediată complet, iar oamenii nu vor fi în siguranță. Siguranța locuitorilor este prioritară! Țin să mulțumesc tuturor celor care și-au arătat interesul și sprijinul pentru soluționarea cât mai rapidă a acestei situații de grea încercare”, a mai transmis Mariana Gâju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*