Au fost suplimentate fondurile pentru modernizarea drumurilor de acces în campusul școlar din Cumpăna

Lucrări pentru modernizarea drumurilor de acces în campusul școlar din Cumpăna. FOTO Cumpana NEWS

Fondurile pentru modernizarea drumurilor de acces în campusul școlar din Cumpăna au fost suplimentate.

Astfel, în data de 13 mai a fost semnat actul adiţional prin care au fost suplimentate fondurile de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei pentru continuarea şi finalizarea obiectivului de investiţii: ”Modernizare drumuri acces Campus Şcolar în comuna Cumpăna – 8 km”

Lucrările de execuţie vor fi reluate în perioada imediat următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*