Fără curent electric pe mai multe străzi din Cumpăna

Întreruperi de curent electric. FOTO Cumpăna News

Mai multe zone din comuna Cumpăna vor rămâne fără curent electric pe data de 25 mai, din cauza unor lucrări programate de către E-Distribuţie Dobrogea.

Astfel, nu vor fi alimentate cu energie electrică între orele 9.00 – 17.00, străzile:  Castello, Marco Polo, Monza, Pisa, Ancona, Padova, Asti, Dealu Spirii, Alexandru cel Bun, Theodor Aman, Theodor Palade, Crizantemei, Monumentului și Pelicanului – întrerupere totalã.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*