Cumpăna găzduiește Olimpiada Națională de Handbal

Minge de handbal. FOTO Pixabay.com

În perioada 11 – 13 mai 2023, comuna Cumpăna este gazda “Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – faza Națională la Handbal gimnaziu băieți”, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța în parteneriat cu Primăria Cumpăna și Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”.

Joi 11 mai, începand cu ora 18.00, va avea loc ședința tehnică, urmând ca meciurile să aibă loc simultan, vineri și sâmbătă, (începând cu ora 9.00) în două săli de sport: sala de sport „Elena Frîncu” și sala de sport a campusului Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”

Echipe participante:

– Liceul cu Program Sportiv „BANATUL” – Timișoara.

– Școala Gimnazială nr.279 – București

– Școala Gimnazială „MIHAIL SADOVEANU”- Vaslui

– Liceul Teoretic German „JOHANN ETTINGER”- Satu Mare

– Liceul Pedagogic „BENEDEK ELEK” – Odorheiul Secuiesc

– Liceul Teoretic „AUREL VLAICU” – Breaza

– Liceul cu Program Sportiv – Târgu Jiu

– Școala Gimnazială „GEORGE EMIL PALADE”- Buzău

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*