Primăria Cumpăna a primit premiul “Eticheta europeană de excelență în bună guvernare”

FOTO Primăria Cumpăna

Primăria comunei Cumpăna a primit premiul “Eticheta europeană de excelență în bună guvernare – ELoGE, Ediția I: 2022-2023 pentru aplicarea cu responsabilitate în activitatea administrației publice locale a celor 12 principii ale bunei guvernări democratice.”

Evenimentul este organizat de Consiliul Europei prin Direcția guvernare Democratică și S.G.G. Direcția Guvernare Deschisă și a avut loc în sala Transilvania a Guvernului României.

Eticheta Europeană pentru Excelență în Bună Guvernare – ELoGE – este un premiu acordat de către Consiliul Europei autorităților administrației publice locale, în baza unei analize făcute printr-un mecanism european și internațional de evaluare cu privire la calitatea guvernării locale și reprezintă o modalitate de certificare, de apreciere și de recunoaștere a acelor autorități publice locale a căror activitate se desfășoară la standarde Internaționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*