VIDEO Mariana Gâju: „Participați la vot pentru viitorul copiilor noștri”

Mariana Gâju la vot. FOTO PSD Cumpăna

Candidata PSD la Primăria Cumpăna, Mariana Gâju, i-a îndemnat pe cetățeni să participe la vot pentru viitorul copiilor.

”Mi-am exprimat votul ca orice locuitor al comunei Cumpăna. Vă îndemn, dragi locuitori, să participați la votul de pe 9 iunie. De ce? Pentru viitorul copiilor noștri, pentru stabilitatea dezvoltării proiectelor în comuna noastră dragă Cumpăna, pentru un viitor sigur, un viitor ce aduce bucurie, ce aduce speranță, dar mai ales credință”, a spus Mariana Gâju.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*