Ziua Națională a României va fi marcată la Cumpăna

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Ziua Națională a României va fi marcată la Cumpăna.

Evenimentul se va desfăşura joi, 1 decembrie 2022, dupǎ urmǎtorul program:

–  ora 10.00 – depuneri coroane de flori la Monumentul “Memorialul Eroilor”, amplasat în comuna Cumpăna, Str. Sos. Constanţei nr. 2B;

–  ora 10.15 – depuneri coroane de flori la Monumentul Eroilor din Primul Rǎzboi Mondial situat în apropierea Bisericii „Sfânta Maria;

–  ora 10.30 – depuneri coroane de flori la Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial și la Monumentul Veteranilor, situate în faţa Casei de Cultură din Cumpăna.

Intonarea Imnului de Stat al României;

Slujba religioasă susţinută de preoţii parohi din localitate;

Ceremonialul de depunere de coroane de flori;

Hora Unirii

–  ora 11.00 – Spectacol tematic „Mândru că sunt român” susţinut de elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, copiii Grădiniţelor „Sfânta Maria”, „Florilor”, „Paradisul Copiilor” dar si cei ai  Ansamblului Folcloric „Muguraşii Cumpenei”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*