Echipa de fotbal a CS Victoria Cumpăna a câștigat Campionatul Județean C2, pentru copii născuți în 2006

Echipa de fotbal a CS Victoria Cumpăna a câștigat Campionatul Județean C2, pentru copii născuți în 2006. FOTO Primăria Cumpăna

Echipa de fotbal juniori a CS Victoria Cumpăna a câștigat Campionatul Județean C2, copii născuți în 2006.
Jucătorii pregătiți de profesorul Cristian Mustacă au demonstrat și de această dată că reprezintă o forță la nivel județean câștigând în fața unor echipe de tradiție precum CSM Medgidia, CS Ovidiu, CFR Constanta.
Componența echipei C.S.Victoria Cumpăna: Săndurel Emil, Nicărel Robert, Bolboașe Andrei, Regep Elvis, Moise Dorin, Legănaru Silviu, Zamfir David, Ardeleanu Alin, Baubek Dilek, Closcaru Andrei, Cristescu Daniel, Munteanu Valentin, Stamat Vasile, Obreja David.
Golgeterul campionatului a fost Moise Dorin, 7 goluri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*