FOTO Două medalii obținute de o sportivă de la CS Victoria Cumpăna la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică

Miruna Matei de la CS Victoria Cumpăna, medaliată la Campionatele Naționale de Gimnastică Ritmică. FOTO CS Victoria Cumpăna

Două medalii, una de argint și alta de bronz, au fost obținute de o sportivă de la CS Victoria Cumpăna la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică, desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni la Ploiești.

În perioada 22 – 25 octombrie la Ploiești s-a desfășurat Campionatul Național la Gimnastică Ritmică categoria de vârstă 9 – 10 ani.

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a fost reprezentat de trei sportive: Matei Miruna, Gene Teodora și Făgăras Daria. Micile gimnaste pregătite de Elena Vlad s-au întors acasă cu medalii. Miruna Matei a obținut medalia de argint la proba cu cercul și bronzul la individual compus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*