O fată de 15 ani din Cumpăna, dispărută de la domiciliu

Fată dispărută din Cumpăna

O fată în vârstă de 15 ani din comuna Cumpăna este căutat de polițiști după ce a dispărut de la domiciliu.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați duminică, cu privire la dispariția Mădălinei – Constantina Chera, de 15 ani, din comuna Cumpăna.

La data de 24 octombrie, minora a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a revenit până în prezent. Adolescenta are 1,50 m înălțime, 45 de kilograme, păr negru, lung, ochi albaștri.

La data plecării, aceasta purta pantaloni tip blue jeans, bluză de culoare neagră și pantofi sport de culoare albă.

Cetățenii care pot oferi informații despre această persoană sunt rugați să contacteze Postul de Poliție Cumpăna sau dispeceratul I. P. J. Constanța, tel. 0241.611364.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*