FOTO Gimnastele campioane de la CS Victoria Cumpănă, premiate de Mariana Gâju

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, premiate de Mariana Gâju. FOTO Cumpăna News

Momente emoționante pentru micuțele campioane naționale la gimnastică ritmică din Cumpăna. În prezența părinților, a antrenorului Elena Vlad și a președintelui clubului sportiv, Ion Răuță, sportivele de la CS Victoria Cumpăna au fost premiate pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul ultimelor competiții oficiale organizate în acest sezon, de primarul comunei, Mariana Gâju.

Astfel, Miruna Matei a câștigat medalia de argint la proba cu cercul și bronzul la individual compus la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică, juniori (categoria de varstă 9 – 10 ani) desfășurat 22 – 25 octombrie, Ploiești; Maya Ulrich a câștigat locul 1, la categoria 8 ani și Elena Cășăriu – locul 3 – categoria 6 ani – la Cupa României din 7 noiembrie de la București; Diana Mihăescu – locul 2 la Festivalul Național „Mica Gimnastă” – 8 noiembrie, București.

„Felicitări pentru efortul depus, pentru performanță, pentru implicare și pentru dragostea și pasiunea cu care vă dedicați sportului de performanță. Felicitări și profesorilor pentru dăruire și răbdare. Administrația locală se mândrește cu toți campionii comunei noastre” – a declarat primarul comunei, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*