Ședință extraordinară a Consiliului Local Cumpăna. Șase proiecte de hotărâre sunt pe ordinea de zi

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a decis convocarea Consiliului Local al comunei Cumpăna în ședință extraordinară în data de 14 august, începând cu ora 12, la Căminul Cultural din localitate.

Pe ordinea de zi de află șase proiecte de hotărâre.

Acestea sunt:

1.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea investiției extindere rețea de canalizare în comuna Cumpăna, Șoseaua Constanței

3.Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor de urgență

4.Proiect de hotărâre privind aprobare solicitării trecerii imobilului Depozit de pământ “c+d” din domeniul public al statului, administrarea Ministerului Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor și concesiunea Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța,  precum și declararea acestuia din bun de interes public național în bun de interes public local.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea investiției “Construire centrala producere energie utilizând deșeurile de tip biomasa din deșeurile menajere din comuna Cumpăna” cu fonduri asigurate prin POIM 2014-2020, Axa Prioritară 6: Promovarea energiei curate și eficienței energetice în vederea susținerii unei economii cu emisii scăzute de carbon, Obiectivul specific 6,1 – Creșterea producției de energie din resurse regenerabile mai puțin exploatate (biomasa, biogaz, geotermal).

6.Proiect de hotărâre privind aderarea comunei Cumpăna la Asociația Cluster Renew.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*