FOTO Cinci medalii obținute de gimnastele de la CS Victoria Cumpăna la campionatul național

Gimnaste de la CS Victoria Cumpăna, medaliate la campionatul național. FOTO Cumpana News

Cinci medalii au fost obținute de gimnastele de la CS Victoria Cumpăna la campionatul național care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în județul Brașov.

Astfel, în perioada 3- 4 octombrie la Ghimbav, județul Brașov, s-a desfășurat Campionatul Național la Gimnastică Ritmică „Mica Gimnastă 2020” pentru categoria de vârstă 6 – 8 ani.

La acest campionat au participat 35 de gimnaste reptrezentând 9 structuri sportive din România.

CS Victoria Cumpăna a participat cu 10 gimnaste: Căşăriu Elena , Cristescu Ariana, Glavan Beatris, Popescu Maria, Şelaru Erika, Georgescu Bianca, Luțan Antonia, Luțan Andrada, Banciu Amalia și Ulrich Maya.

Sportivele pregătite de Elena Vlad au obținut 5 medalii: 2 de aur, 1 de argint si 2 de bronz

Locul 1 – exercițiu cu cerc – Ulrich Maya

Locul 1 – individual compus – Ulrich Maya

Loc 2 – exercițiu fără obiect – Ulrich Maya

Loc 3 – exercițiu cu cerc – Banciu Amalia

Loc 3 – exercițiu fără obiect – Căşăriu Elena

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*