FOTO Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna au primit echipamente complete de prezentare

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna au primit echipamente complete de prezentare. FOTO Primăria Cumpăna

Gimnastele Clubului Sportiv “Victoria” Cumpăna, pregătite de antrenoarele Elena Vlad și Luiza Cerbula au primit vizita Iepurașului, care le-a oferit echipamente complete de prezentare – treninguri și pantofi sport, ce le vor fi de folos în competițiile acestui an.

“Mulțumim familiei Florea, reprezentanții SC Feral Impex SRL care au făcut posibilă această acțiune. Doi oameni cu suflet mare care sunt mereu alături de sportivii comunei noastre.”, a transmis Florin Neagu, viceprimarul comunei Cumpăna.

Prima competiție majoră din acest an la care sportivele vor putea folosi echipamentele primite va avea loc la Târgu Mureș în perioada 21 – 22 aprilie, “Mureș Gym Trophy”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*