FOTO Habitat For Humanity România revine cu forțe proaspete și în acest an, în comuna Cumpăna

FOTO Primăria Cumpăna

După ce în luna octombrie 2022 Habitat for Humanity România prin construirea a noi 4 case, a atins pragul de 40 locuințe construite în comuna Cumpăna, astăzi un număr de 70 de voluntari din Marea Britanie, Irlanda, Germania, Olanda și Statele Unite ale Americii, s-au adunat pe șantierul din comuna Cumpăna, unde vor lucra pentru același scop, ca și până acum: să construiască speranță pentru cei aflați în nevoie de o locuință decentă.

Săptămâna aceasta se va lucra la terminarea a 6 locuințe (pentru 6 familii), inclusiv la finisajele interioare a unei case ridicate în luna octombrie.

În această dimineață, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju a întâmpinat cum se cuvine voluntarii, oferindu-le în semn de apreciere mărțișoare și plăcintă dobrogeană. Alături de aceștia s-au aflat și Rick Hathaway vicepreședinte al Habitat for Humanity International, alături de Roberto Pătrășcoiu, directorul Habitat for Humanity România. Primarul le-a mulțumit tuturor pentru continuitate și pentru faptul că de peste 13 ani Habitat for Humanity oferă speranța familiilor din comuna noastră. Aceasta a anunțat că Administrația publică locală va pune la dispoziție un alt teren pentru ca acțiunile ONG-ului să continue pe teritoriul comunei Cumpăna. “Avem nevoie în continuare de sprijinul dumneavoastră!”

Aceste locuințe sunt destinate exclusiv locuitorilor comunei Cumpăna care au depus dosar și au îndeplinit anumite condiții. Terenul pe care sunt construite casele, cât și racordarea la utilități sunt facilitate de Primăria comunei Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*