Sportivii comunei Cumpăna, câștigători la Campionatele Școlare de Lupte

FOTO Primăria Cumpăna

În perioada 24-26 Martie, la Reşița, s-a desfăşurat Campionatul Național Şcolar de Lupte Libere şi Lupte Feminine, iar la Piteşti, Campionatul de Lupte Greco-Romane.

Elevii Clubului Sportiv “Victoria” Cumpăna, pregatiți de profesorul Vasile Vicol – Popa Robert și Somandru Lucian (sportivi cu dublă legitimare CS “Victoria” Cumpăna și Liceul Sportiv “Nicolae Rotaru”) s-au clasat pe locul 1!

Locul 1 – Popa Robert, cat. 45 kg – lupte libere.

Locul 1 – Somandru Lucian, cat. 51 kg – lupte greco-romane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*