VIDEO Primarul Mariana Gâju, mesaj de Ziua Națională a României

Mariana Gâju. FOTO Primăria Cumpăna

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a transmis un mesaj de Ziua Națională a României, spunând că trebuie să uităm ce ne separă și să ne amintim ce ne unește.

“Astăzi, de Ziua Națională a României și a noastră, a tuturor românilor, să uităm ce ne separă și să ne amintim ce ne unește pe noi toți.

O țară, o limbă, o cultură. Cu credință să visăm la o Românie unită și prosperă.

La mulți ani iubită și binecuvântată  Românie!

La mulți ani dragi români, oriunde v-ați afla!”, a declarat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*