FOTO Opt medalii au fost obținute gimnastele de la CS Victoria Cumpăna la un turneu la Ploiești

Gimnaste de la CS Victoria Cumpăna, medaliate la un turneu. FOTO Primăria Cumpăna

Opt medalii au fost obținute de gimnastele de la Club Sportiv Victoria Cumpăna la un turneu la Ploiești care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

În perioada 20-22 august la Ploiești a avut loc turneul de gimnastica ritmică, “Rhythmic Star”, organizat de CSM Ploiesti – Gimnastica Ritmica în colaborare cu Federatia Romana de Gimnastica Ritmica.

Club Sportiv Victoria Cumpana a participat cu 8 gimnaste, pregătite de antrenoarea Elena Vlad: Casariu Elena, Selaru Erika, Georgescu Bianca, Lutan Antonia, Lutan Andrada, Banciu Amalia, Ulrich Maya și Matei Miruna care au obținut 8 medalii: una de aur, două de argint și cinci de bronz, după cum urmează:

  • Matei Miruna 10 ani – 3 medalii: 1 aur și 2 argint;
  • Casariu Elena – 7 ani: 3 medalii de bronz;
  • Lutan Antonia – 9 ani: 1 medalie de bronz;
  • Georgescu Bianca – 9 ani: 1 medalie de bronz.

În cadrul competiției au concurat 158 de gimnaste cu vârste cuprinse între 5 și peste 16 ani, însoțite de 21 de antrenori și 15 arbitri de la cluburile: CSM Arad, CS Gloria 2018 Bistrița, ACS Carla Ritmic Gim Brașov, ACS Ritmic Aly Gym Brașov, CSU Brașov, ACS Dandri București, ACS Luisa Dedu Gymnastics București, CS Olimpia București, ACS Pro Aktiv Bucuresti, CS Sportul Studențesc București, CSS Triumf București, CS UNEFS București, CSM Cluj-Napoca, CSS Nr. 1 Constanța, CS Victoria Cumpăna și CSM Ploiești.

Peste două săptămâni în perioada 3-5 septembrie are loc Campionatul Național de junioare 3, la Ploiești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*