FOTO Medalii obținute de sportivii secției de lupte a clubului Victoria Cumpăna în finala Campionatului Național

Medalii pentru sportivii de la CS Victoria Cumpăna. FOTO CS Victoria Cumpăna

Sportivii legitimați în cadrul secției de lupte a clubului Victoria Cumpăna au obținut medalii în finala Campionatului Național pentru cadeți.

Luptătorii au participat în perioada 27-29 noiembrie la finala Campionatului Național de lupte cadeți (15 – 17 ani), competiție ce s-a desfășurat la Constanța.

Luptătorii pregătiți de profesorul Georges Papazu au demonstrat că sunt cei mai buni și că locul lor este pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Iată care sunt medaliații ce au adus bucuria victoriei, la Cumpăna:

Marin Isabela 43 kg, campioană națională.

Iancau Bianca 40 kg si Somandru George 51 kg, două titluri de vicecampioni.

Tabet Alina 73 de kg, medalie de bronz

În cadrul acestei competiții au participat peste 500 de sportivi.

Părinții campionilor alături de antrenor, doresc să mulțumescă pentru sprijin conducerii clubului CS Victoria Cumpăna, Ion Răuță, Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, reprezentate de către primarul Mariana Gâju, pentru sprijinul necondiționat adus la promovarea sportului cumpănean.

„Felicitări, dragii noștri! Voi, toți tinerii campioni ai comunei Cumpăna sunteți mândria noastră și cei care duceți renumele localității pe cele mai înalte culmi!”- a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*