FOTO Primăria Cumpăna a oferit pachete cu alimente pentru bătrânii și persoanele cu dizabilități din comună

Pachete cu alimente pentru bătrânii și persoanele cu dizabilități din comună. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliul local Cumpăna, reprezentate de primarul comunei, Mariana Gâju, au oferit miercuri, 20 aprilie, un strop de fericire și lumină în sufletele persoanelor vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilități gradul I, copii și adulți.

„În prag de sărbători, trăind bucuria Învierii Domnului Isus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul Dar din dar se face rai”, a spus primarul Mariana Gâju.

Astfel, un număr de 350 de persoane au primit pachete conținând produse alimentare necesare hranei zilnice: ulei, zahăr, făină, orez și cozonac.

Prin aceste daruri reprezentanții administrației publice locale au încercat să aducă, în inimile acestora, bucuria Învierii Domnului Isus Hristos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*