FOTO Primăria Cumpăna a oferit daruri pentru 150 de bătrâni și 138 de persoane cu dizabilitati

Primăria Cumpăna oferă daturi pentru bătrâni și persoane cu dizabilități. FOTO Primăria Cumpăna

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoi, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, au oferit pachete cu alimente unui număr de 150 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse și 138 de pachete persoanelor cu dizabilităţi incadrate în gradul grav de handicap, identificaţi de către asistenţii sociali ai S.P.A.S. Cumpăna.

Astfel că, luni, 21 decembrie, respectând condițiile de distanțare impuse de autorităti, primarul comunei  Mariana Gâju împreună cu viceprimarul Neagu Florin și membrii consiliului local Cumpăna, au bătut la ușile celor 288 de beneficiari ai acestor daruri și au adus un strop de fericire în sufletele lor.

“Nu le spun decât atât: să le dea Dumnezeu sănătate şi să aibă parte de produsele oferite, de dragostea şi mângâierea copiilor dumnealor. Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!” a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

La Cumpăna, este o tradiţie ca autorităţile locale, împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor, astfel încât aceştia să aibă o masă decentă, iar copiii şi bătrânii să nu sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*