Operatorii economici din Cumpăna își pot reînnoi autorizația de funcționare până la 31 martie 2022

Comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria comunei Cumpăna, prin Compartimentul Încasări Impozite şi Taxe Locale, anunță că reînnoirea avizului program de funcționare/ autorizației de funcționare se poate face până la data de 31 martie 2022.

Pentru eliberarea avizului program de funcționare/ autorizație program de funcționare solicitantul va depune următoarele documente:

Avizul program de funcționare/ autorizație program de funcționare vizat în anul 2021;

Dovada achitării taxei aviz program de funcționare/autorizație de funcționare şi a taxei de habitat;

Dovada deținerii legale a spațiului (în cazul în care au fost aduse modificări).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*