UPDATE Băiatul de 13 ani din Cumpăna, dispărut de acasă, a fost găsit

Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

UPDATE

Polițiștii au anunțat că băiatul de 13 ani a fost găsit, el nefiind victima unei infracțiuni.

Știrea inițială

Un băiat în vârstă de 13 ani din Cumpăna este căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați în data de 2 mai, în jurul orei 9.50, cu privire la dispariția lui Sebastian Savu, de 13 ani, din comuna Cumpăna.

În această dimineață, minorul a plecat, în mod voluntar, de la domiciliu, spre școală, însă nu a ajuns la unitatea de învățământ și nici nu a revenit la domiciliu.

La această oră, polițiștii constănțeni, împreună cu jandarmi și polițiști locali, desfășoară activități de căutare a minorului.

Băiatul dispărut de la domiciliu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*