FOTO Primăria Cumpăna demarează programul de reabilitare a parcurilor pentru copii din localitate

Primăria Cumpăna reabilitează parcurile din comună. FOTO Primăria Cumpăna

Lucrătorii Societății de Salubrizare au început pregătirea terenului primului parc, aflat în fața blocului IAS de la intersecția străzilor Constanței cu Școlii, urmând ca în zilele următoare firma contractoare să amenajeze spațiul conform proiectului.

Reabilitarea constă în amenajarea și utilarea parcului cu:

– Leagăn cu 3 locuri;

– Complex de joacă exterior modern (tobogane simple, spirale, cățărători, turnulețe, balansoar)

– Masă de șah cu bănci din lemn pe cadru de metal;

– Coșuri de gunoi din metal și lemn;

– Stâlpi de iluminat decorativ 3M negru cu lampă solară LED 30W.

Sistematic, urmează a fi reabilitate și restul parcurilor din localitate, iar în funcție de necesitate vor fi construite altele noi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*