20 de tineri din Cumpăna vor fi calificați în meseria de inspector în domeniul sănătății și securității în muncă

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria comunei Cumpăna în parteneriat cu Fundația Zi Deschisă au dat startul unei noi componente a proiectului “NEETS SE – Nivel Educativ Elevat pentru Tinerii Șomeri din Regiunea Sud-Est” finanțat prin Program Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Astfel, 20 de tineri din comuna Cumpăna, cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 ani, absolvenți de minim 12 clase, care nu sunt angajați și nu urmează o formă de învățământ, vor fi calificați în perioada 01.08-21.08.2023 în meseria de inspector în domeniul sănătății și securității în muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*