FOTO VIDEO Femeile din Cumpăna au sărbătorit 8 Martie prin dans și muzică. Primăria, dar și PNL Cumpăna au organizat două evenimente diferite

Mircea Cazan a cântat de Ziua Femeii la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna
Mircea Cazan a cântat de Ziua Femeii la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Două evenimente diferite au marcat Ziua Internațională a Femeii la Cumpăna. Pe de o parte, Primăria au chemat doamnele și domnișoarele din localitate la Căminul Cultural. Pe de altă parte, femeile liberale au mers la un salon de evenimente din Cumpăna.

Ziua Internațională a Femeii, 8 Martie, a fost sărbătorită, ca în fiecare an, în mod tradițional, la Căminul Cultural Cumpăna. Evenimentul a fost organizat și anul acesta, de Primăria Cumpăna, iar la petrecerea dedicată doamnelor și domnișoarelor din comună au fost prezente câteva sute de reprezentante ale sexului frumos.

Pe scena Casei de Cultură au urcat cunoscuții interpreți Puișor de la Constanța, Mircea Cazan, Iulian Bratu si ansamblul de dansuri populare „Româncuța” iar atmosfera de petrecere a fost completată de horele încinse de femeile din Cumpăna.

Încă de la începutul evenimentului, acestea au fost cadorisite cu flori și cupe de șampanie. Meniul oferit doamnelor a fost ales cu grijă și pregătit de bucatari de top. Viceprimarul comunei, Florin Neagu și mai mulți consilieri locali au oferit buchete de flori invitatelor care, la rândul lor, le-au mulțumit acestora pentru organizarea impecabilă a evenimentului.

Femeile liberale, încurajate să meargă la vot

Femeile liberale nu s-au lăsat nici ele mai prejos. Invitația venită din partea PNL Cumpăna a fost onorată de peste 150 persoane. La eveniment au participat atât președintele PNL Cumpăna, George Tufă, cât și vicepreședintele liberal la nivelul județului Constanța, Vasile Delicoti. Iată imaginile postate de candidatul PNL la Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*