Primăria Cumpăna îndeamnă agenții economici să își prelungească programul în zilele de dinaintea Sărbătorilor Pascale

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria Cumpăna a aplicat prevederile celei mai noi ordonanțe militare de prevenire a infectării cu coronavirus. Astfel, în preajma Sărbătorilor Pascale, administrația locală vine cu recomandări pentru agenții economici din comună, indiferent că este vorba despre supermarketuri, carmangerii sau magazine de cartier.

Având în vedere starea de urgență pe teritoriul României instituită în baza Decretului nr. 195/2020, Primăria Cumpăna vă aduce la cunoștință următoarele:

  • În data de 08.04.2020, a mai fost depistat pozitiv încă un locuitor al Comunei Cumpăna. Acesta a fost autoizolat la domiciliu. În acest moment, se află internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
  • De asemenea, au fost identificate mai multe persoane care prezintă simptome specifice infectării cu acest virus.
    Astăzi, data de 10.04.2020, pe teritoriul Comunei Cumpăna, există 32 de familii (69 de persoane) izolate la domiciliu, familii care locuiesc pe 26 de străzi din localitate.
  • În baza Ordonanței Militare nr. 8 din 9 aprilie 2020 privind măsuri de prevenirea a răspândirii COVID-19, precum și a Hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență Cumpăna nr. 6 din data de 08.04.2020,
  • Vă aducem la cunoștință necesitatea respectării în continuare a obligațiilor permanente ce vă revin în ceea ce privește desfășurarea activității în condiții de siguranță, atât pentru locuitorii comunei care se aprovizionează cu bunurile necesare, cât și a angajaților dumneavoastră, comunicate prin adresele anterioare, precum și faptul că, în zilele de joi, vineri și sâmbătă, premergătoare celor două sărbători pascale, aveți posibilitatea prelungirii programului de funcționare până la ora 21:30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*