Gabriela Prodan, câștigătoare a Cupei României U-15 la lupte, premiată de Primăria Cumpăna

Gabriela Prodan, premiată de Primăria Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Gabriela Prodan, câștigătoare a Cupei României U-15, la lupte, a fost premiată astăzi de Primăria, Consiliul Local Cumpăna și Clubul Sportiv Victoria Cumpăna.

Sportiva pregătită de profesorul Vasile Vicol a câștigat săptămâna trecută, la Odorheiul Secuiesc, medalia de aur în cadrul acestei competiții.

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, reprezentate de primarul Mariana Gâju, i-au oferit sportivei 500 de lei, iar Clubul Sportiv, prin directorul Ion Răuță, suma de 300 de lei.

Sportivă va participa în perioada 6 – 9 mai la Campionatul Național Individual U-15, care se va desfășura la Târgu Mureș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*