VIDEO Mesajul primarului Mariana Gâju de Paște: “Fiți sănătoși, fiți fericiți și bucurați-vă de fiecare zi pe care o trăiți”

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

VIDEO Mesajul primarului Mariana Gâju de Paște: “Fiți sănătoși, fiți fericiți și bucurați-vă de fiecare zi pe care o trăiți”

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale.

Dragi români, dragi creștni, indiferent unde vă aflați bunul Dumnezeu să vă găsească cu sănătate, cu liniște, cu pace. Învierea Domnului nostru Iisus Hristos să vă încălzească sufletele, Lumina să vă deschidă inima spre iubire, credință și bunătate, spre aproapele dumneavoastră. Fiți sănătoși, fiți fericiți și bucurați-vă de fiecare zi pe care o trăiți, de toate lucrurile și de toate faptele bune ce vă înconjoară, dar mai ales fiți mai buni unul cu celălalt. Ajutați-vă aproapele ne îndeamnă bunul Dumnezeu, dar eu vă îndemn doar la iubire, la respect, la prețuire și mai ales la credință în bunul Dumnezeu. Paște Fericit!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*