Grădinița Sfânta Maria, Grădinița Florilor și Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu încep cursurile în format fizic

Liceul Tehnologic Cumpăna

Grădinițele Sfânta Maria și Florilor, Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna încep cursurile în format fizic deoarece rata de vaccinare este de peste 60%.

Astfel, la Grădinița Florilor rata de vaccinare a personalului este de 62,5%, la Grădinița Sfânta Maria – 71,42%, iar la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” – 75%.

Ministerul Educației a decis ca din data de 8 noiembrie școlile să înceapă cursurile în format fizic acolo unde rata de vaccinare a personalului este de peste 60%, în caz contrar fiind făcute lecții online.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*