A fost amenajată o suprafață de 2.000 de metri pătrați din Parcul Verde

Parcul Verde. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat că a fost amenajată o suprafață de 2.000 de metri pătrați din Parcul Verde.

“Au fost finalizate lucrările de amenajare, reabilitare și modernizare a unei suprafețe de 2000 mp din “Parcul Verde”, șoseaua Străji în apropierea blocurilor ANL 3 și ANL 4.

Lucrările au fost realizate de Penny Market în baza unui protocol de colaborare cu UAT Cumpăna și au constat în decopertarea terenului, amenajarea de spații verzi și a unui loc de joacă pentru copii”, a anunțat Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*