Grupa mică de la Grădinița Florilor din Cumpăna trece în scenariul 3

Grădinița Florilor din Cumpăna

Grupa mică de la Grădinița Florilor din Cumpăna trece la scenariul după ce o educatoare a fost confirmată cu Covid-19.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis luni seara modificarea mai multor scenarii de funcționare pentru unități de învățământ din județul Constanța. Două dintre măsuri privesc comuna Cumpăna.

Astfel, s-a trecut de la scenariul 2 la scenariul 3, cel care prevede cursuri exclusiv online pentru grupa mică “Crini” de la Grădinița cu Program Prelungit “Florilor” după ce a fost confirmat cu Covid-19 un cadru didactic.

De asemenea, Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna a trecut din scenariul 1 în scenariul 2, a decis CJSU.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*