Doi fotbaliști de la Victoria Cumpăna, convocați în selecționata județului Constanța

Haris Miron și Robert Popa. FOTO Primăria Cumpăna

Miron Haris – portar și Popa Robert – mijlocaș, doi fotbaliști din cadrul Clubului Sportiv “Victoria” Cumpăna, născuți în 2008, și antrenați de Cristian Mustacă, au fost convocați în selecționata județului Constanța care a disputat astăzi, la Techirghiol, meciul retur cu selecționata județului Tulcea, meci desfășurat în cadrul Turneului Speranțelor organizat de FRF.

Turneul este organizat la nivel național pe zone și are ca scop formarea lotului național de fotbal U14.

Secția de fotbal juniori a clubului sportiv Victoria Cumpăna a început să aibă rezultate deosebite atât în cadrul competițiilor interne, cât și în formarea și pregătirea tinerilor jucători pentru performanță la un nivel superior.

Astfel, la Academia de Fotbal a FC Farul au fost transferați de la Victoria Cumpăna un număr de trei jucători: Istrate Valentin – portar (2011), Ursu Rareș Constantin – mijlocaș (2011) și Burlacu Sebastian Georgian – funaș (2006). În acest moment alți doi jucători, Bărbulescu Ionuț și Zamfir Ionuț David, sunt atent monitorizați de reprezentanții Academiei Gheorghe Hagi pentru un posibil transfer.

În cadrul acestui sezon competițional au debutat la echipa de seniori ce evoluează în liga a IV-a, o serie de juniori, copii foarte talentați, toți din comuna Cumpăna: Ciocoiu Octavian – portar (2005), Poiana Ștefan – mijlocaș (2003), Moise Dorin – mijlocaș (2006), Ardeleanu Alin – mijlocaș (2006), Regep Elvis – fundaș (2006), Tănase Marco – atacant 2006

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*