Poliția Locală Cumpăna, sancțiuni pentru modul defectuos în care se desfășoară transportul călătorilor pe traseul Constanța – Cumpăna

Acțiune a Poliției Locale Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Poliția Locală Cumpăna a aplicat sancțiuni pentru modul defectuos în care se desfășoară transportul călătorilor pe traseul Constanța – Cumpăna, constând că există întârzieri mari făcute cu scopul de a încasa mai mulți bani din vânzarea biletelor.

Poliția Locală Cumpăna a constatat că plecarea de la capătul de linie se face conform graficului.

“Deși plecarea de la capătul de linie a mijloacelor de transport se face conform graficului, ulterior, pe parcursul deplasării în interiorul localităţii, unele dintre acestea acumulează în mod intenţionat întârzieri mari, cu scopul de a supra aglomera vehiculul şi a încasa cât mai mulţi bani din vânzarea biletelor. Urmare a acestei situaţii se creează un decalaj între vehiculele aflate pe traseu, motiv care conduce apoi la imposibilitatea conducătorilor auto de a face faţă volumului mare de personae ce aşteaptă în staţiile situate către ieşirea din localitate, respectiv biserica “Sf. Maria”, Troiţă şi Movilă, evitând a mai opri în staţiile sus menţionate în orele de vârf ale traficului de călători.

În acest sens, lucrătorii din cadrul Serviciului de Poliţie Locală Cumpăna au procedat la sancţionarea celor vinovaţi conform O.G. 2/2001 republicată, pentru încălcarea prevederilor art. 4, alin. 1), lit. e, din Legea nr. 92/2007 a serviciilor publice de transport persoane în unităţile administrativ-teritoriale”, a transmis Poliția Locală Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*