Lucrări în desfășurare la mai multe investiții în Cumpăna

Lucrări de infrastructură în Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria comunei Cumpăna a anunțat că în localitate sunt în desfășurare mai multe investiții.

Este vorba de proiectul “Reabilitare și Modernizare străzi 10,7 Km”, lucrările desfășurându-se pe străzile Nucilor, Aleea 1, 2, 3 Veterani, Aleea Izvorului.

Un alt proiect este “Modernizare drumuri acces Campus Școlar 8 Km”, iar lucrările au loc pe străzile: Zorelelor, Iancu Jianu, Mării și Soarelui.

De asemenea, continuă lucrările la Grădinița Sfânta Maria, constructorul aflându-se în graficul de execuție, iar data finalizării este 30 august 2021.

Și la Centrul de Tineret continuă lucrările, data finalizării fiind 31 decembrie 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*