Mariana Gâju prezintă cele mai recente informații despre situația îmbolnăvirilor cu Covid-19 în Cumpăna

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primarul Mariana Gâju prezintă cele mai recente informații despre situația îmbolnăvirilor cu Covid-19 în comuna Cumpăna.

“Dragii mei, revin în atenția dumneavoastră cu informații importante despre situația îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19, pe teritoriul comunei noastre. Mi-aș fi dorit ca cifrele să arate altfel, iar sănătatea locuitorilor să nu aibă de suferit. În acest moment, pe teritoriul comunei noastre se găsesc 67 de persoane în izolare și carantină, în total 29 de familii, iar incidența stabilită de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență este de 1,39 la mia de locuitori”, a declarat Mariana Gâju.

Ea a cerut locuitorilor comunei să respecte măsurile de protecție.

“Revin cu rugămintea din suflet, către fiecare dintre dumneavoastră, să țineți cont cu strictețe de măsurile de protecție, să purtați corespunzător masca, să vă dezinfectați, să păstrați distanța socială și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor dragi. Administrația locală ia în continuare toate măsurile pentru a evita răspândirea virusului în comunitatea noastră. Depinde de fiecare dintre noi însă să avem grijă unii de ceilalți. Sănătatea este cea mai importantă!”, a mai precizat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*