Mai multe lucrări sunt executate în această perioadă în comuna Cumpăna

Lucrări făcute în comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Mai multe lucrări sunt executate în prezent în comuna Cumpăna, fiind vorba de proiecte de infrastructură, dar și la Centrul Cultural de Tineret.

Astfel, se fac lucrări de regularizare fir derea, pe tronsonul nr. 1, între strada Izvorului și strada Monumentului. Se montează tuburi îngropate pentru colectarea apelor pluviale din zonă. Investiția este derulată prin Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

De asemenea, la Centrul Cultural de Tineret se lucrează la termosistem (placarea exterioară cu polistiren și amorsă la finisajele exterioare). Lucrarea face parte din proiectul „Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Centru Cultural de Tineret în comuna Cumpăna” prin programul național de construcții de interes public sau social sub programul “Așezăminte Culturale” la Compania Națională de Investiții București.

Totodată, în cadrul proiectului “Modernizare drumuri acces Campus Școlar 8 Km” se montează borduri pe străzile Mării și Soarelui, după care urmează stratul de macadam în vederea pregătirii pentru asfaltare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*