Primăria Cumpăna cere locuitorilor comunei să respecte orele de păstrare a liniștii publice. Cei care nu le respectă riscă amenzi între 500 și 1.500 de lei

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria Cumpăna cere locuitorilor comunei să respecte orele de păstrare a liniștii publice, iar cei care nu o vor face riscă amenzi cuprinse între 500 și 1.500 de lei.

“Conform art.2, punctul 26 din Legea nr. 61 din 27 septembrie 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice locuitorii comunei Cumpăna vor respecta orele de păstrare a linistii publice astfel: zilnic, între orele 13.00– 14.00 și 22.00 – 8.00”, a transmis Primăria Cumpăna.

Nerespectarea acestor intervale pentru păstrarea liniștii publice este sancționată cu amendă cuprinsă între 500 și 1.500 de lei.

“Tulburarea liniştii locatarilor între orele 22.00- 8.00 şi 13.00-14.00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora, constituie contravenţie si se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei, conform art.2, punctul 26 din Legea nr. 61 din 27 septembrie 1991”, a mai anunțat Primăria Cumpăna.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*