FOTO Creșa „Raza de soare” din Cumpăna va funcționa până la 1 august, apoi va intra în reparații

Creșa "Raza de soare". FOTO Primăria Cumpăna

Creșa „Raza de soare” din Cumpăna va funcționa până la 1 august, iar apoi va intra în reparații capitale, urmând să fie igienizate toate încăperile.

Primăria Cumpăna a anunțat că pentru cei 60 de copii înscriși (cu vârsta până la 3 ani), creșa va funcționa cu program normal: 07- 17, pană la data de 1 august 2021.

Luna august și prima jumătate a lunii septembrie va fi dedicată reparațiilor capitale, igienizării tuturor încăperilor și curățeniei generale.

În curtea interioară se vor construi două locuri de joacă pentru copii.

Creșa se va redeschide în data de 13 septembrie, odată cu începerea noului an scolar 2021 – 2022.

De asemenea, After School-ul va fucționa pană la data de 13 august 2021, cu program normal 08 – 16, pentru copiii din clasele pregătitoare – IV.

“Informăm părinții că, în această perioadă, copiii prezenți la after school își vor efectua temele de vacanță, asistați de un cadru didactic. În perioada 13 august – 13 septembrie, se vor efectua reparații capitale, igienizare, dotarea cu lenjerii noi si tot ce este necesar pentru buna funcționare a procesului instructiv – educativ din anul școlar următor”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*