Manifestări prilejuite de Ziua Națională a României, la Cumpăna

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria şi Consiliul Local Cumpăna organizează manifestări prilejuite de Ziua Naţională a României.

Evenimentul se va desfăşura vineri, 1 decembrie 2023, după următorul program:

ora 10.30 – depuneri coroane de flori la Monumentul “Memorialul Eroilor”, amplasat în comuna Cumpăna, Str. Șos. Constanţei nr. 2B; ora 10.45 – depuneri coroane de flori la Monumentul Eroilor din Primul Rǎzboi Mondial situat în apropierea Bisericii „Sfânta Maria”  ora 11.00 – depuneri coroane de flori la Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial și la Monumentul Veteranilor, situate în faţa Casei de Cultură din Cumpăna.

– Intonarea Imnului de Stat al României;

– Slujbă de Tedeum oficiată de IPS Teodosie – Arhiepiscopul Tomisului, alături de un  sobor de preoți și diaconi;

– Corala bărbătească ortodoxă  „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului scurt concert de muzică patriotică;

– Ceremonialul de depunere de coroane de flori;

– În cinstea Zilei Naționale a României urmeazǎ defilarea susținută de: Batalionul 341 Infanterie Constanța Topraisar, Brigada 9 Mecanizată „Mărășești” și Brigada 243 Radioelectronică și Observare „CALATIS”

ora 12.10 –  Căminului Cultural Cumpăna, unde va avea loc spectacolul „Mândru că sunt românˮ oferit de școlarii și preșcolarii instituțiilor de învățământ, precum și de copiii din Ansamblul Focloric „Mugurașii Cumpeneiˮ în cinstea Zilei Naționale a României.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*