Mariana Gâju a afirmat că a fost publicat anunțul pentru Proiectare și execuție Nod rutier Cumpăna A4 – DN39E” în Sistemul Electronic de Achiziții Publice

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a afirmat că a fost publicat anunțul pentru Proiectare și execuție Nod rutier Cumpăna A4 – DN39E” în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

“Dragii mei, iată încă o veste bună pentru comuna noastră. După 11 de ani de așteptare, la insistențele Administrației Publice Locale a fost publicat azi 03.02.2023, anunțul privind procedura simplificată pentru “Proiectare și execuție Nod rutier Cumpăna A4 (km16+700) – DN39E” în Sistemul Electronic de Achiziții Publice”, a anunțat Mariana Gâju.

Autoritate contractantă este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR), iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 14 martie 2023, ora 15.00.

“Sperăm ca totul să decurgă fără probleme, iar acest proiect să se implementeze cât mai repede! Este o necesitate pentru comuna noastră! Nu ne pierdem speranța!”, a mai transmis primarul din Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*