FOTO Echipa de fotbal U14 a Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, locul 3 la o competiție județeană

FOTO Primăria Cumpăna

Echipa de fotbal U14 a Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, coordonați de profesorul Dinculescu Nicolae și profesorul Keller Luminița, s-a clasat pe locul 3 la etapa județeană a ONSS – TYMBARK junior.

Olimpiada Națională a Sportului Școlar – CUPA TYMBARK JUNIOR la fotbal pe teren redus este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Ministerul Educației. Competiţia se adresează atât echipelor de băieţi, cât şi celor de fete, desfășurându-se pe etape: faza pe şcoală, pe localitate, pe județ, zonală şi naţională.

În cadrul acestei competiții la categoria de vârstă U14, au fost înscrise un număr de 34 de echipe din întreg județul Constanța.

Duminică, 5.02.2022, în sala de sport a Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” – Cumpăna s-au desfășurat semifinalele și finala la fiecare categorie de vârstă (U14, U16, U18) atât la băieți cât și la fete.

În urma rezultatelor din grupe, echipa liceului din Cumpăna a jucat finala mică împotriva echipei liceului Ion Podaru din Ovidiu, meci pe care l-a caștigat cu scorul de 2 – 1.

Faza județeană a acestei competiții a fost castigată de Școala Gimnazială nr. 3 – Ciprian Porumbescu care a învins în finală echipa Liceului Teoretic “Decebal” cu scorul de 9 – 0 și va reprezenta județul Constanța la faza zonală, regiunea Sud-Est.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*