Ultimele detalii tehnice pentru ca autobuzele CT Bus să ajungă la Cumpăna

Mariana Gâju dorește să aducă în Cumpăna autobuzele CTBus

Primarul Mariana Gâju a anunțat că mai sunt de pus la punct câteva detalii tehnice pentru ca autobuzele CT Bus să ajungă la Cumpăna.

Mariana Gâju le va cere locuitorilor comunei într-o consultare publică să exprime punctul de vedere referitor la trasee și stații.

“Dragii meu, cu pași mici dar siguri, reușim să aducem transportul CT Bus la Cumpăna.

Astăzi, am stat din nou de vorbă cu specialiștii și reprezentanții CT BUS pentru a pune la punct unele detalii tehnice legate de introducerea mijloacelor de transport în comun ale CT Bus pe ruta Cumpăna-Constanța și retur.

Împreună cu directorul companiei, Bogdan Niță, am analizat posibilele trasee și capetele de linie, însă aici ultimul cuvânt vă va aparține dumneavoastră, locuitorilor comunei Cumpăna, care vă veți exprima punctul de vedere referitor la viitoarele trasee, stații, etc, într-o consultare publică”, a afirmat Mariana Gâju pe pagina sa de Facebook.

Ea a precizat că atât Primăria Cumpăna, cât și Primăria Constanța iau toate măsurile legale pentru introducerea transportului CT Bus în localitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*