VIDEO Mariana Gâju, mesaj de Ziua Dobrogei

Mariana Gâju. FOTO Primăria Cumpăna

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Dobrogei.

“14 noiembrie, este ziua în care sărbătorim 145 de ani de la momentul când străvechiul pământ românesc dintre Dunăre și Mare, primul teritoriu în care a pătruns creștinismul propovăduit de Sfântul Apostol Andrei, s-a reintegrat în trupul țării, cu emoție, cu mândrie, cu onoare și speranță.

Dobrogea, acest fermecător ținut, leagănul culturii și spiritualității poporului român, superb creuzet multietnic de culturi si confesiuni religioase – este unică, fascinantă, autentică și surprinzătoare.

Să fim mândri de acest tărâm binecuvântat pe care ni l-a hărăzit Bunul Dumnezeu și să avem grijă de moştenirea copiilor noştri!

La mulți ani, frumoasă, neprețuită și binecuvântată Dobroge!

La mulți ani, dobrogeni!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*