FOTO Noul viceprimar al comunei Cumpăna este Florin Neagu. El a ocupat această funcție și în ultimii patru ani

Florin Neagu, viceprimarul comunei Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Noul viceprimar al comunei Cumpăna este Florin Neagu, el ocupând această poziție și în ultimii patru ani.

Mariana Gâju a anunțat pe pagina sa de Facebook, că au existat două propuneri pentru funcția de viceprimar, Florin Neagu de la PSD și George Tufă de la PNL.

“Dragii mei, cu bucurie vă anunț că Florin Neagu, omul care în ultimii patru ani și-a dedicat, la fel ca toți colegii din primărie, timp și pricepere pentru binele fiecărui locuitor și pentru rezolvarea urgentă a problemelor localității, a fost reales viceprimar al localității Cumpăna.

Pentru funcția de viceprimar au exista două propuneri, domnul Neagu Florin, PSD si domnul George Tufa, PNL. În urma ședinței ordinare de Consiliu Local, domnul Neagu Florin a obținut 12 voturi, în timp ce domnul George Tufă a obținut 5 voturi”, a declarat Mariana Gâju.

Ea l-a felicitat pe Florin Neagu pentru continuitate, pentru implicarea și dragostea de care a dat dovadă față de Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*